Sponsorizime dhe Dhurime

Faleminderit për mbështetjen!

Dhuro për të mbështetur ripërtëritjen e këtij portali, në përhapjen e së vërtetës dhe rimëkëmbjen e shëndetit natyror të njerëzve.
Më shumë njerëz se kurrë më parë po lexojnë dhe mbështesin gazetarinë e pavarur. Në një kohë kur informacioni real është një domosdoshmëri, ne besojmë se çdo njeri në mbarë botën meriton qasje në raportime të sakta me integritet.

Mbështetja nga donatorët luan një rol integral në misionin e portalit të Mjekësisë Ortomolekulare për të siguruar vijimësi në kërkimin e thelluar shkencor. 

Donacionet do të ndihmojnë për të botuar në vijimësi gazetën periodike Molla e Shëndetit si dhe për të ndërmarrë ligjërata në klasa dhe grupe të komunitetit. 

Ne do të jemi mirënjohës për mbështetjen tuaj në kompensimin e kostos së këtyre nismave. Së bashku ne ndikojmë pozitivisht në shëndetin e shumë njerëzve. 

Ju gjithashtu mund të dhuroni për Shoqatën Shqiptare të Mjekësisë Ortomolekulare, që është një organizatë jofitimprurëse dhe të gjitha dhurimet për të janë të zbritshme nga taksat. 

Një letër mirënjohjeje, së bashku me një faturë tatimore, do të dërgohen në adresën postare të dhënë. 

Do të merrni një konfirmim edhe përmes postës elektronike. Nëse keni pyetje në lidhje me dhurimin ose jeni të interesuar të kontribuoni për një iniciativë apo projekt specifik, ju lutemi na telefononi në 355-69-250-81- 95/ 355-69-675-88-13. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni me e-mail. Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të paraqitur dhurimin tuaj të zbritshëm nga taksat.

Mbështesni mjekësinë ortomolekulare!

Pavarësia jonë editoriale do të thotë që ne jemi të lirë nga ndërhyrjet tregtare dhe politike dhe platforma jonë nuk ndikohet nga pronarët miliarderë. Kjo do të thotë se, të vetmin koalicion, ne e kemi me njerëzit e thjeshtë.

Pse duhet të dhuroni!

Cilësi

Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj për të vazhduar që të ofrojmë informacion cilësor!

Mirënjohje

Kontributi i lexuesit, i madh apo i vogël, është mjaft i vlefshëm!

Pavarësi

Kemi nevojë për mbështetje për të mbrojtur pavarësinë tonë të çmuar

Çmim

Ky është një çmim për të fortifikuar të vërtetën.

Dhuro këtu aq sa mundesh dhe dëshiron!

Na kontakto:

Faleminderit për mbështetjen!