Merr në dorë shëndetin tënd me Mjekësinë Ortomolekulare
Ky portal për edukimin e publikut shqiptar hapet me propozimin e shkencëtarit, Prof. Andrew Saul, një nga 7 pionierët e shëndetit natyral
Ky portal është një vend i sigurt për t’u informuar
Zbulimet e mëdha nga themeluesit e Mjekësisë Ortomolekulare deri tek studimet moderne, do t’i gjeni këtu
Dr. Hoffer: Spitalet refuzuan vitaminat, unë do të edukoj popullin
Gjigandi i Psikiatrisë kanadeze dëshmoi se terapia e vitaminave nxjerr të sëmurët mendorë nga psikiatritë
Dr. Pauling: I besova vitaminës C, jetova një shekull
“Refuzimi i komunitetit të përgjithshëm mjekësor për të pranuar shkakun dhe shërimin e sëmundjeve të zemrës me ushqyes, është një gabim kolosal në historinë mjekësore!” -Dr. Cathcart është kirurg ortopedik dhe shpikësi i protezës së legenit (proteza mori emrin e tij ‘Cathcart’).
Shëndetin nuk e fitojnë milionat, por e fiton dituria
"Përsa i përket sëmundjeve, mbani parasysh dy gjëra: Të ndihmoni, ose të paktën, të mos bëni asnjë të keqe. " –Hipokrati, drejtuar mjekëve.
Previous
Next

Kur kirurgët më hoqën shpresën…Si u çlirova nga dhimbjet në 4 ditë

Kur kirurgët më hoqën shpresën…Si u çlirova nga dhimbjet në 4 ditë Ky është rrëfimi i qytetarit amerikan Robert K. McClain, i cili ishte invalidizuar nga nervi shiatik Mendjet më të mira në mjekësi vendosën se isha i pashpresë. U largova

Vaji i kokosit bën mrekulli, i kthen gjuhën pastorit me Alzhejmer

Vaji i kokosit bën mrekulli, i kthen gjuhën pastorit me Alzhejmer Infeksioni mykotik i kishte shkaktuar endokardit dhe shkatërrim të indeve të trurit ‘A nuk shëroi Jezusi sytë e të verbrit duke përdorur baltë? A nuk përdori Perëndia fiqtë për të

Prof. Saul dëshmon shërimin e psoriazës me agjërim me lëng perimesh dhe peshk

PARA SE TË SHPALLËSH ‘PSORIAZA NUK SHËROHET’, HAPI RRUGË OMEGA 3! Prof. Saul dëshmon shërimin e psoriazës me agjërim me lëng perimesh dhe peshk Merck Manual, “Cliff Notes” i shkollës mjekësore thotë se psoriaza ka një shkak të panjohur dhe nuk

78 vjeçari Allan Taylor : ‘E munda kancerin e pashpresë!’

78 vjeçari Allan Taylor : ‘E munda kancerin e pashpresë!’ Inxhinieri në pension tregon si e shëroi veten nga kanceri i zorrës së trashë   Rob Preece Shumë pak histori suksesi me kura natyrore kundër kancerit janë përmendur në mediat kryesore,

Gurthemeluesit e Mjekesise Ortomolekulare

Kush jane ata qe bene revolucion ne Mjekesine Ortomolekulare
peopleok
Logo e brendshme molla e shendetit

Newsletter