Covid-19 dhe terapia me vajra esencialë, që kanë veti antivirale, anti-inflamatore dhe imunomoduluese

Covid-19 dhe terapia me vajra esencialë, që kanë veti antivirale, anti-inflamatore dhe imunomoduluese Sëmundja Coronavirus e vitit 2019 (COVID-19) është…

Qelizat burimore të mollës, sekreti kundër plakjes së lëkurës

Qelizat burimore të mollës, sekreti kundër plakjes së lëkurës Gary Goldfaden, MD Sekreti antiplakje është i fshehur tek molla. Shkencëtarët…

Përdorimet etnofarmakologjike të bar veshit

HERBOLOGJI Bima ‘rrufepritëse, kuron otitin e veshit, djegiet, herpesin… Herbalistët e vjetër e njohën atë si bimë ftohtëse. Qetëson nxehtësinë…

Gripi i derrit HIN1, i rrezikshëm për fëmijët dhe shtatzënat, ndryshe nga COVID-19

Gripi i derrit HIN1, i rrezikshëm për fëmijët dhe shtatzënat, ndryshe nga COVID-19 H1N1 Gripi i derrit është një nëntip…

Bota mban frymën: Vitamina C pranë kurorës së dafinave: trajtimi më i fuqishëm për infeksionin fatal sepsis

Bota mban frymën: Vitamina C pranë kurorës së dafinave: trajtimi më i fuqishëm për infeksionin fatal sepsis Studimi i madh…

Plani Shangai për trajtimin spitalor të koronës me medikamente, bimë dhe Vitaminë C

Plani Shangai për trajtimin spitalor të koronës me medikamente, bimë dhe Vitaminë C Ne foto: Kamionet duke shkarkuar 50 tonë…

Repartet spitalore në luftë me COVID-19 duhet të përfshijnë një dietë që rrit imunitetin si dhe vitaminat C dhe D

Repartet spitalore në luftë me COVID-19 duhet të përfshijnë një dietë që rrit imunitetin si dhe vitaminat C dhe D…

Një lajm i mirë: COVID-19 shkatërrohet nga dezinfektantët, më lehtë se shumë viruse të tjera

Një lajm i mirë: COVID-19 shkatërrohet nga dezinfektantët, më lehtë se shumë viruse të tjera Çfare mund te bejme me…

Si të ndaloni së prekuri fytyrën tuaj, për të minimizuar përhapjen e koronavirusit dhe mikrobeve të tjera

Si të ndaloni së prekuri fytyrën tuaj, për të minimizuar përhapjen e koronavirusit dhe mikrobeve të tjera 19 Mars 2020…

Ndriçimi i keq na bën të sëmurë, shkakton dhe mpiksjen e gjakut

Dr. Ott: Pa dritën e diellit, nuk nxjerrim dot energji nga materialet ushqimore Kjo është një intervistë e Dr. John…