Anemia: Uthulla e mollës bën qeliza të kuqe. Dalin në dritë ushqime të reja në ndërtimin e gjakut

Phebe Phillips Lini Hulumtuesit në UT Jugperëndimore Medical Center kanë gjetur një shpresë të re për pacientët anemikë duke përdorur…

Drita e diellit përmes syve gjallëron çdo qelizë

Drita e diellit përmes syve gjallëron çdo qelizë Denisa Kona Shumica prej nesh i kalojmë orët zgjuar brenda mureve, duke…

Çaji i malit, bima strategjike e ushtrisë sonë para ’90-s. Studimet tregojnë efektin për osteoporozën, ulcerën dhe kancerin

Ja pse Enver Hoxha e kishte ruajtur këtë bimë për përdorim popullor dhe kishte hyrë në çdo mencë punëtori dhe…

Mëlçia e dhjamosur, mangësi e një lënde ushqyese

Nëse nuk hani kolinë mjaftueshëm, mëlçia nuk mund të transportojë kolesterolin me grimca të rrezikshme Nga Dr. Joseph Mercola Kolina…

10 substanca që i japin shenja jete pankreasit

Studimet/Shpresë për të përmirësuar funksionin e pankreasit dhe rifilluar prodhimin e insulinës Denisa Kona A mundet që kura e shumëkërkuar…