STOP vetëvrasjes me ushqyesit e munguar në tru!

PSIKIATRI USHQYESE STOP vetëvrasjes me ushqyesit e munguar në tru! Adelle Davis ishte një nutricioniste e cila në vitet 1950…

Psikiatri: Rezultatet që kam parë me terapi ushqyese, më të mira se me drogat

WILLIAM WALSH  Terapia e vitaminave sipas biokimisë së trurit                       Stresi,…

Dr. Walsh: Depresioni me mangësi të acidit folik, shkak i vrasjeve në shkolla

Mjekja psikiatre: Ja pse ndryshova kursin e trajtimit të pacientëve me depresion Disa ilaçe antidepresive shkaktojnë vetëvrasje tek pacientët me…

Roger J. Williams, eksperimentet me vitaminën C provuan diversitetin biokimik

Sigurisht, nuk do të ishte dalja në pension në vitin 1971 që do të ndalte nutricionistin (specialist i mënyrës së…

Histaminat, shkaku i panjohur i çrregullimeve mendore

Njerëzit me histamina të larta janë të suksesshëm por në depresion, ata me histamina anomalisht të ulëta janë paranojakë Joan…

Dr. Walsh: Acidi folik, si vepron në dy lloj skizofrenësh!

Çfarë është histamina dhe pse është kaq e rëndësishme? Carl Pfeiifer studioi me më shumë se 20,000 njerëz skizofrenë dhe…

Terapia më e fuqishme e Autizmit

KJO ËSHTË TERAPIA E SHKENCËTARIT AMERIKAN, PROF. WILLIAM WALSH Denisa Kona A ka shërim për Autizmin? Shkencëtari kryesor që ka…

William Walsh: Trajtimet biokimike korrigjojnë anomalitë e trurit

Faktorët biokimikë në Çrregullimet e Sjelljes, ADHD dhe Sëmundjet Mendore Për shkak të qasjes në një bazë të madhe të…

GJIGANDI I PSIKIATRISË: Pse gabojnë psikiatrit, që përbuzin terapitë ushqyese?

Terapia ushqyese mund të jetë shumë e fuqishme dhe mund të shmangë efektet anësore, pasi nuk nevojiten molekula të huaja…

A ka një shërim për Autizmin?

ADN-ja e Autikëve, një mangësi ose tepricë në acid folik Metilimi është vendimtar për lumturinë dhe mirëqenien. Më shumë apo…