Qelizat burimore të mollës, sekreti kundër plakjes së lëkurës

Qelizat burimore të mollës, sekreti kundër plakjes së lëkurës Gary Goldfaden, MD Sekreti antiplakje është i fshehur tek molla. Shkencëtarët…

Misteri i jetëgjatësisë, pema e ullirit mund të rrojë përgjithnjë

Misteri i jetëgjatësisë, pema e ullirit mund të rrojë përgjithnjë Pse prerja e ullinjve gjobitej rëndë? Shumë prej pemëve më…

Misteri i fshatit më jetëgjatë në Japoni

Intervista e gazetarit amerikan Bill Sardi dhënë shkencëtarit Prof. Passwater për molekulën e çuditshme që del nga lafsha e pulave…

Gjenomi njerëzor, humbja e vitaminës C prej mëkatit të Evës dhe Adamit

Shumica e krijesave dhe e      bimëve sintetizojnë Vitaminën e tyre C. Njeriu nuk mundet. Sintetizimi i Vitaminës C arrihet…

“U plaksh bukur!”, siç thotë francezi. Por si?

Denisa Kona A besoni ju tek Mjekësia Anti-Plakje? A besoj unë tek Mjekësia Anti-Plakje? Përpiqem të besoj, por shkenca ende…

Shkencëtari i Harvardit guxon të ndryshojë jetëgjatësinë

     Bota në shpresë… Kthimi i kohës pas… Heather Jacobs dhe Maryanne Blacker Kjo mund të tingëllojë si fantashkencë,…

Projekti i një shkencëtari për zgjatjen e jetës në 150 vjet

David Sinclair, ky shkencëtar serioz po punon për një pilulë natyrore anti-plakje dhe e merr atë vetë   Nga Emily…

Mjekësia Ortomolekulare: Përdorimi terapeutik i shtojcave dietike anti-plakje

Michael Janson Presidenti i kaluar, Kolegji Amerikan për Përparimin në Mjekësi; Qendra për Mjekësi Parandaluese, Amherst, NH, SHBA Shtojcat dietike…

Karafili nga balsamimet, tek mjekësia e sotme antiplakje   

Vaji i karafilit e ka fuqinë e shkatërrimit të radikaleve të lira mbi 10 milionë njësi ORAC Vaji i karafilit…

Agjërimi përmirëson funksionin e trurit

Studimi i ri ka treguar se agjërimi mund të reduktojnë ndjeshëm efektet e plakjes në tru. Ka qenë e njohur…