Dr. Calabrese kundërshton onkologun Berrino: “Lëreni të qetë sheqerin!”

Profesori italian i Dietologjisë kundërshton akuzat për ushqimet e përpunuara, qumështin, sheqerin, miellin e bardhë etj, si dëmtues të shëndetit…

Franco Berrino: Sheqeri dhe ëmbëlsuesit artificialë duhet të hiqen përgjithmonë

Ëmbëlsuesit artificialë ju bëjnë me diabet. Ata janë edhe më keq sesa sheqeri i bardhë “Sheqeri dhe ëmbëlsuesit artificialë duhet…

Prof. Franco Berrino: Ju tregoj disa sekrete të mjaltit

Mjalti nxit shërimin e plagëve të këqija, kancerit në gojë dhe dëmeve që shkakton radioterapia Nga Paola Magni Një mjek,…

Vuajtjet në spitale më bënë kardiolog parandalues

Kjo është substanca ushqyese, që çdo kardiokirurg duhet t’ia japë pacientit para operacionit Rrëfimi i Dr. Stephan Sinatra, që ka bërë…

Për këmbën diabetike ka një gjë më të mirë se sharra…

Intervista e herbalistit amerikan, Richard Schulze, për ikonën e gazetarisë së Shëndetit, Sam Biser Ju e dini, asnjë gangrenë në…

Prof. Saul: Çfarë të keni parasysh, për të dalë gjallë nga spitali!

Ushqimi i spitalit dhe jo ilaçet, duhet të jetë çelësi për shërim Guida juaj ortomolekulare për të minimizuar rreziqet e…

Megadozat e Vitaminës C parandalojnë toksicitetin dentar

Intervistë me Dr. Thomas E. Levy, kardiolog dhe avokat i Vitaminës C për shëndet optimal ‘Çfarë më mësoi dentisti Huggins…

Biblike! Epoka e re e shërimit të sëmundjeve mendore pa droga!

Intervista me Dr. Walsh për terapitë me vitamina, që ndryshojnë biokiminë e trurit ‘Populli e ka të vështirë të besojë,…

Stop Prediabetit tani!

Intervistë me Doktorin Ortomolekular  dhe gazetarin e shëndetit Jack Challem  Kush është Prof. Passwater? Richard A. Passwater, Ph.D. është një…

Dr. Thomas E. Levy: Intervista ekskluzive e një shkencëtari dhe kardiologu, për Shqipërinë

10 VJET JETË MË SHUMË PËR ZEMRËN. SI? Mirëse vini Dr. Levy! Është kënaqësi e veçantë e jona, t’ju kemi…