Vitamina E, çelësi për kurimin e Distrofisë Muskulare

Vitamina E, çelësi për kurimin e Distrofisë Muskulare Mjekësia veterinare, shumë hapa para asaj humane. Çfarë vlen për viçat, vlen…

Zbulimet e shkencëtarëve për Distrofinë Muskulare me megadoza ushqyesish

Është sëmundje e mungesës së ushqyesve për shkaqe gjenetike dhe kapërcehet vetëm me terapi ushqyese Distrofia muskulare nuk prek vetëm…

Prof. Andrew Saul: Vitamina C nuk krijon, por shpërbën gurët e veshkave

  Prof. Andrew Saul Është e zakonshme që gurët fosfat kalciumi të krijohen në një trakt urinar që nuk është…

Prof. Saul: Çfarë të keni parasysh, për të dalë gjallë nga spitali!

Ushqimi i spitalit dhe jo ilaçet, duhet të jetë çelësi për shërim Guida juaj ortomolekulare për të minimizuar rreziqet e…

Si ta merrni Vitaminën B3 për depresion dhe ankth

Kjo vlen për ata që nuk suportojnë dot efektin e nxehtë të Niacinës, për t’i ndihmuar që të mos e…