editor

Gabimet që bëjnë pacientët e Covid-it

Gabimet që bëjnë pacientët e Covid-it Ndersa jane duke ndjekur mjete shtepie dhe trajtime te tjera qe quhen vitamino-terapi, ne…

Covid-19 dhe terapia me vajra esencialë, që kanë veti antivirale, anti-inflamatore dhe imunomoduluese

Covid-19 dhe terapia me vajra esencialë, që kanë veti antivirale, anti-inflamatore dhe imunomoduluese Sëmundja Coronavirus e vitit 2019 (COVID-19) është…

A kam nevoje te marr kalcium si suplement per kockat?

A kam nevoje te marr kalcium si suplement per kockat? Perpara sesa te marresh receten me kalcium nga mjeku yt,…

Një diskutim rreth çajit jeshil, çajit të zi dhe kafesë

Nëse kafeja është e dëmshme, po çaji i zi dhe çaji jeshil? Çaji i zi dhe jeshil: Dallimi është më shumë…

Mban dietë dhe i shkakton vetes aritmi. Analiza e një rasti

Mban dietë dobësimi dhe i shkakton vetes aritmi. Analiza e një rasti Nga Denisa Kona Lexuesja thotë: Herë pas here…

Qelizat burimore të mollës, sekreti kundër plakjes së lëkurës

Qelizat burimore të mollës, sekreti kundër plakjes së lëkurës Gary Goldfaden, MD Sekreti antiplakje është i fshehur tek molla. Shkencëtarët…

Gjethet e mollës kundër qelizave të kancerit në mushkëri, mëlçi dhe zorrë

Gjethet e mollës kundër qelizave të kancerit në mushkëri, mëlçi dhe zorrë Shtatë komponime të nxjerra nga gjethet e mollës…

Përdorimet etnofarmakologjike të bar veshit

HERBOLOGJI Bima ‘rrufepritëse, kuron otitin e veshit, djegiet, herpesin… Herbalistët e vjetër e njohën atë si bimë ftohtëse. Qetëson nxehtësinë…

Gripi i derrit HIN1, i rrezikshëm për fëmijët dhe shtatzënat, ndryshe nga COVID-19

Gripi i derrit HIN1, i rrezikshëm për fëmijët dhe shtatzënat, ndryshe nga COVID-19 H1N1 Gripi i derrit është një nëntip…

A ka nevojë trupi i njeriut për sheqer?

A ka nevojë trupi i njeriut për sheqer? LEXUESI: A ka lindur sheqeri, sikurse ushqimet e tjera, si nevojë e…