editor

Dr. Fauci i Institutit Amerikan te Shendetit: Marr 1gr Vitamine C

Dr. Anthony Fauci i Institutit Amerikan te Shendetit deklaron: Marr 1000 mg ne dite Vitamine C Zyrtari i larte i…

Lulet kacavjerrëse që bëhen shurupe dhe medicina e tyre

Lulet kacavjerrëse që bëhen shurupe dhe medicina e tyre  Denisa Kona Janë 4 bimë që ngjajnë midis tyre. Ato nuk…

Bota mban frymën: Vitamina C pranë kurorës së dafinave: trajtimi më i fuqishëm për infeksionin fatal sepsis

Bota mban frymën: Vitamina C pranë kurorës së dafinave: trajtimi më i fuqishëm për infeksionin fatal sepsis Studimi i madh…

Magnezi, një ushqim dhe një ilaç

Shkaqet e mangesise se magnezit Ushqimi i perpunuar, i procesuar, ushqimi i fresket i paket Uji i demineralizuar Reduktimi i…

Plani Shangai për trajtimin spitalor të koronës me medikamente, bimë dhe Vitaminë C

Plani Shangai për trajtimin spitalor të koronës me medikamente, bimë dhe Vitaminë C Ne foto: Kamionet duke shkarkuar 50 tonë…

Repartet spitalore në luftë me COVID-19 duhet të përfshijnë një dietë që rrit imunitetin si dhe vitaminat C dhe D

Repartet spitalore në luftë me COVID-19 duhet të përfshijnë një dietë që rrit imunitetin si dhe vitaminat C dhe D…

Teoria e Vitaminës C, beteja për triumfin e së vërtetës

Gjigandi amerikan Teoria e Vitaminës C, beteja për triumfin e së vërtetës Seriali Linus Pauling, intervista e shkencëtarit nobelist për…

Ati i Vitaminës C: Pleqëria ime e artë, koha kur zbulova mrekullinë Vitaminë C për zemrën dhe ftohjet

Ati i Vitaminës C Pleqëria ime e artë, koha kur zbulova mrekullinë Vitaminë C për zemrën dhe ftohjet Intervista  e fundit…

Si të frenojmë oreksin e tepërt! Karantinë pa shtuar në kandar!

Si të frenojmë oreksin e tepërt! Karantinë pa shtuar në kandar! Rregjimi i ri i jetesës, karantina e detyrueshme për…

Me muzikë të fuqizojmë sistemin tonë imunitar

Me muzikë të fuqizojmë sistemin tonë imunitar  Zakonisht kur ne flasim për sistemin imunitar, mendojmë ushqimin, çajrat, vitaminat…Por muzika është…