Lulet kacavjerrëse që bëhen shurupe dhe medicina e tyre

Lulet kacavjerrëse që bëhen shurupe dhe medicina e tyre  Denisa Kona Janë 4 bimë që ngjajnë midis tyre. Ato nuk…

Magnezi, një ushqim dhe një ilaç

Shkaqet e mangesise se magnezit Ushqimi i perpunuar, i procesuar, ushqimi i fresket i paket Uji i demineralizuar Reduktimi i…

Muzika e Moxartit dhe e Shtrausit ulin presionin e gjakut dhe relaksojnë enët e gjakut

Muzika e Moxartit dhe e Shtrausit ulin presionin e gjakut dhe relaksojnë enët e gjakut Ka qenë e njohur për…

Dr. Ott: Ndriçimi i keq na bën të sëmurë, shkakton dhe mpiksjen e gjakut

Dr. Ott: Ndriçimi i keq na bën të sëmurë, shkakton dhe mpiksjen e gjakut Kjo është një intervistë e Dr.…

Dr. Oz: Çaji i xhenxhefilit në vend të Naproxen-it, për dhimbjet e kyçeve

Dr. Oz: Çaj gjethe papaja në vend të Naproxen-it, për artritet Kirurgu kardio-torakal, doktori i famshëm amerikan, me origjinë turke,…

Lëkundet pushteti i qumështit, as kockat nuk i mbron, madje…

Lëkundet pushteti i qumështit, as kockat nuk i mbron, madje… Epidemiologu Berrino: Reklamat e qumështit si parandalues i thyerjes së…

GJIGANDI I PSIKIATRISË: Pse gabojnë psikiatrit, që përbuzin terapitë ushqyese?

Terapia ushqyese mund të jetë shumë e fuqishme dhe mund të shmangë efektet anësore, pasi nuk nevojiten molekula të huaja…