80-vjeçari kinez i sëmurë rëndë, vitamina C me dozë të lartë e shpëtoi me sukses!

80-vjeçari kinez i sëmurë rëndë, vitamina C me dozë të lartë e shpëtoi me sukses! Pacientët e moshuar me pneumoni…

Kur kirurgët më hoqën shpresën…Si u çlirova nga dhimbjet në 4 ditë

Kur kirurgët më hoqën shpresën…Si u çlirova nga dhimbjet në 4 ditë Ky është rrëfimi i qytetarit amerikan Robert K.…

Vaji i kokosit bën mrekulli, i kthen gjuhën pastorit me Alzhejmer

Vaji i kokosit bën mrekulli, i kthen gjuhën pastorit me Alzhejmer Infeksioni mykotik i kishte shkaktuar endokardit dhe shkatërrim të…

Prof. Saul dëshmon shërimin e psoriazës me agjërim me lëng perimesh dhe peshk

PARA SE TË SHPALLËSH ‘PSORIAZA NUK SHËROHET’, HAPI RRUGË OMEGA 3! Prof. Saul dëshmon shërimin e psoriazës me agjërim me…

78 vjeçari Allan Taylor : ‘E munda kancerin e pashpresë!’

78 vjeçari Allan Taylor : ‘E munda kancerin e pashpresë!’ Inxhinieri në pension tregon si e shëroi veten nga kanceri…

Mrekullia që shëroi autizmin e djalit tim, ishte në kuzhinën tonë

Shërimin e Autizmit e ka në dorë prindi Slawomir Gromadzki “Një vit pasi djali im Beckett u diagnostikua me Autizëm,…

Do bërtas sa të tunden malet! Vitamina B3 shpëtoi tim bir!

Vitaminat shëruan djalin tim me autizëm dhe depresion bipolarTransformimi i pabesueshëm i Wyatt, që shkatërronte dhe luftonte me fuqinë e…

Kjo terapi e panjohur nga mjekët, më riktheu aortën e zgjeruar të barkut, në normalitet!

Unë jam prova e gjallë, se terapia e Pauling punon! Unë do të doja të ndaja me ju historinë time.…

Dr. Thomas Levy tregon: Rezultati befasues me Vitaminë C intravenoze për embolizmin pulmonar

  Kardiologu amerikan tregon përvojën e tij gjatë udhëtimit në Kolumbi me një paciente të re me embolizëm pulmonar Si…

Histori shqiptare: Mjekët e shpallën të vdekur,  Vitamina C e shpëtoi

Pacienti në reanimacion rikthen funksionin e zemrës me terapinë Pauling, botuar tek Gazeta Molla e Shëndetit Të dashur miq të…