administrator

Njerëzit që hanë speca djegës, mund të rrojnë më gjatë

Njerëzit që hanë speca djegës, mund të rrojnë më gjatë Njerëzit që hanë speca të kuq të nxehtë mund të…

Menaxhimi i mbetjeve të ngurta, Shqipëria pjesë e platformës dixhitale

Menaxhimi i mbetjeve të ngurta, Shqipëria pjesë e platformës dixhitale Projekti do të ofrojë mundesinë e krijimit të vendeve të…

Spinaqi, një neuro-ushqim, i përdorur si bimë anti-Alzheimer

Spinaqi, një neuro-ushqim, i përdorur si bimë anti-Alzheimer Kombinimet më të mira në kuzhinë me spinaqin, me përfitime për shëndetin…

Vaji i kokosit bën mrekulli, i kthen gjuhën pastorit me Alzhejmer

Vaji i kokosit bën mrekulli, i kthen gjuhën pastorit me Alzhejmer Infeksioni mykotik i kishte shkaktuar endokardit dhe shkatërrim të…

STOP vetëvrasjes me ushqyesit e munguar në tru!

PSIKIATRI USHQYESE STOP vetëvrasjes me ushqyesit e munguar në tru! Adelle Davis ishte një nutricioniste e cila në vitet 1950…

Dr. Thomas Levy tregon: Rezultati befasues me Vitaminë C intravenoze për embolizmin pulmonar

  Kardiologu amerikan tregon përvojën e tij gjatë udhëtimit në Kolumbi me një paciente të re me embolizëm pulmonar Si…

Studimet kanë provuar llojin e gabuar të Niacinës

Qëndrimi i FDA-së dhe kardiologëve Dr. Sinatra, Dr. Levy dhe Dr. Davis mbi parandalimin e ngjarjeve kardiake, me Vitaminën B3…

Kakia, mbrojtja natyrale nga rrezatimi radioaktiv

Ky frut mbron nga efektet negative të diagnostikimeve spitalore dhe kimioterapisë Nisur nga rrjedhojat e ngjarjeve të Nagasakit, Hiroshimës dhe…

Karota, medicinë dhe superushqim

Denisa Kona Pas këtij artikulli, ju nuk do t’u ndaheni më karotave. Dashuria juaj për to do të shtohet. Lëngu…

Propolis dhe fara e zezë rikthyen funksionin normal të veshkave dhe pankreasit

Studiuesit tregojnë efektin e dy produkteve natyrore në përmbysjen e komplikacioneve të diabetit Diabeti mellitus (DM) ës htë një sëmundje…