Teoria e Vitaminës C, beteja për triumfin e së vërtetës

Gjigandi amerikan Teoria e Vitaminës C, beteja për triumfin e së vërtetës Seriali Linus Pauling, intervista e shkencëtarit nobelist për…

Ati i Vitaminës C: Pleqëria ime e artë, koha kur zbulova mrekullinë Vitaminë C për zemrën dhe ftohjet

Ati i Vitaminës C Pleqëria ime e artë, koha kur zbulova mrekullinë Vitaminë C për zemrën dhe ftohjet Intervista  e fundit…

Qeveria Shanghai zyrtarisht rekomandon vitaminë C për COVID-19

Qeveria Shanghai zyrtarisht rekomandon vitaminë C për COVID-19 Te dashur lexues te Molles se Shendetit dhe te Mjekesise Ortomolekulare! Te…

Vitamina C dhe në kohë është një mundësi e rëndësishme për trajtimin e pneumonisë së koronës së re

Vitamina C dhe në kohë është një mundësi e rëndësishme për trajtimin e pneumonisë së koronës së re Shërbimi i…

Mjekësia Ortomolekulare, mesazhe ngushëllimi Shqipërisë, për pasojat tragjike të tërmetit

Presidenti i Shoqerise se Mjekesise Ortomolekulare per Afriken dhe Azine me percjell mesazhe ngushellimi per vendin tone E dashur Denisa!…

Parimet që identifikojnë frymën e Mjekësisë Ortormolekulare

    Këtu është një listë e 15 parimeve që identifikojnë frymën e Mjekësisë Ortormolekulare: 1.) Ortomolekulat vijnë të parat…

Mangësia kronike në Vitaminë C, shkaku kryesor i hernias diskale

Mangësia kronike në Vitaminë C, shkaku kryesor i hernias diskale Dr. Syed: “Vitamina C në dozën e duhur shëron indet…

Dr. Gifford-Jones: Njerëzit po vdesin pa nevojë nga koronavirusi

Dr. Gifford-Jones: Njerëzit po vdesin pa nevojë nga koronavirusi Shenim: Ky artikull eshte marre pa lejen tone nga portale te…

Bota nën rrezikun radioaktiv ka një ëngjëll- mbrojtës, vitaminën C

Bota nën rrezikun radioaktiv ka një ëngjëll- mbrojtës, vitaminën C Vitamina C intravenoze mbrojti nga kanceri, punëtorët në fabrikat me…

Vitamina E, çelësi për kurimin e Distrofisë Muskulare

Vitamina E, çelësi për kurimin e Distrofisë Muskulare Mjekësia veterinare, shumë hapa para asaj humane. Çfarë vlen për viçat, vlen…