Zbulimet e shkencëtarëve për Distrofinë Muskulare me megadoza ushqyesish

Është sëmundje e mungesës së ushqyesve për shkaqe gjenetike dhe kapërcehet vetëm me terapi ushqyese Distrofia muskulare nuk prek vetëm…

Vitamina C kundër armikut të njerëzimit….Arterosklerozës!

Gjigandi Linus Pauling: Mosprodhimi i vitaminës C nga trupi, shkaku që specia njerëzore pëson sulm në zemër  Aviva Lev-Ari, PhD,…

Prof. Andrew Saul: Vitamina C nuk krijon, por shpërbën gurët e veshkave

  Prof. Andrew Saul Është e zakonshme që gurët fosfat kalciumi të krijohen në një trakt urinar që nuk është…

Dr. Hoffer: Mjekimi që përmbys sëmundjet koronare dhe ul kolesterolin e keq

Vitamina B3, një trajtim superior jo vetëm për depresionin dhe artritet, por edhe për sëmundjet koronare Nga Abramit Hoffer, M.D.,…

Terapia me megavitamina shëron sjelljen e keqe të fëmijëve

Dr. ABRAM HOFFER Terapitë e sjelljes dhe terapia me medikamente nuk i zgjidhin mangësitë ushqyese në tru Çrregullimet në sjellje,…

Letra e kimistit për kimistin për ditëlindje: “Vitamina C ju bën të pashkatërrueshëm!”

   Në 1978, Stone shkroi një letër për redaktorin e të ushqyerit . Letra e tij tregon se sa besnikërisht…

Jo më sëmundje mendore!

Historia e dokumentuar e gruas, skizofrene kronike, që endej prej 10 vitesh në Psikiatri dhe që u kthye në një…

Dr. Bush: 3 -10 gr.Vitaminë C në ditë përmbys sëmundjet e arterieve të syrit!

Kardio-Retinometria Vitamina C heq pllakat e kolesterolit në arteriet e syve     Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit në Londër,…

Zbulimet e Ruth Harrell, pioniere e terapise ushqyese me fëmijët me prapambetje mendore

Vitaminat, lufta me Sindromin Down ‘Personi i cili thotë, se nje gjë nuk mund të bëhet, nuk duhet të ndalojë…

Kurimi i poliomielitit me klorur magnezi, maja e ajsbergut?

Magnezi dhe Vitamina C, të fuqishme si monoterapi në infeksione akute Komenti i Thomas E. Levy, MD, JD Shërbimi i…