Historia e shërimit të pacientit me kancer në pankreas dhe metastaza në mëlçi

Mjekët më dhanë 2 muaj jetë. Ja ku jam pas 8 vitesh! Nuk kisha qenë sëmurë asnjëherë në 20 vjet,…

Një lajm i viteve ’50 më shpëtoi nga depresioni

Këto vitamina më shëruan nga divorci shkatërrues Karl Gesslein Viti i fundit i jetës sime ka qenë viti më i…

Terapia që më nxorri nga koma diabetike

Ju tregoj programin tim të shërimit, që më shpëtoi nga injeksionet e insulinës ‘Kjo aventurë shërimi më dha një ndjenjë…

Latrapeci i madh shmangu operacionin e syve

Carmen Marrero bleu bimën nga fermeri spanjoll Josep Pamiies, një avokat i zjarrtë i mjeteve të natyrës, dhe hoqi perden…

Beteja e fituar e zemrës sime, që mjekët e llogaritën për transplant

Rrëfimi i pacientit se si e shëroi dështimin kongjestiv të zemrës me megadozat e ushqyesve Unë desha ta ndaj këtë…

Dr. Hoffer më shëroi nga depresioni 10-vjeçar

Dëshmia e 30-vjeçarit shqiptar, që guxoi të përdorë mjekimin e gjigandit të Psikiatritsë Ortomolekuare, Dr. Hoffer, për sëmundjet mendore, botuar…