Natyra është jetë!

Gjethet e mollës kundër qelizave të kancerit në mushkëri, mëlçi dhe zorrë

Gjethet e mollës kundër qelizave të kancerit në mushkëri, mëlçi dhe zorrë Shtatë komponime të nxjerra nga gjethet e mollës…

Përdorimet etnofarmakologjike të bar veshit

HERBOLOGJI Bima ‘rrufepritëse, kuron otitin e veshit, djegiet, herpesin… Herbalistët e vjetër e njohën atë si bimë ftohtëse. Qetëson nxehtësinë…

Lulet kacavjerrëse që bëhen shurupe dhe medicina e tyre

Lulet kacavjerrëse që bëhen shurupe dhe medicina e tyre  Denisa Kona Janë 4 bimë që ngjajnë midis tyre. Ato nuk…

Sistemi imunitar i fortë, një shpëtim apo rrezik në infeksionet e rënda virale dhe bakteriale?

Sistemi imunitar i fortë, një shpëtim apo rrezik në infeksionet e rënda virale dhe bakteriale? Materiali i meposhtem mori shkak…

4 armë të kombinuara kundër virusit kinez dhe çdo infeksioni tjetër jetëkërcënues

4 armë të kombinuara kundër virusit kinez dhe çdo infeksioni tjetër jetëkërcënues Ky eshte momenti kur edhe njehere, edhe njehere…

Caji Alpin, fuqia e shkëmbit për ankthin dhe lemerinë

Caji alpin, fuqia e shkëmbit për ankthin dhe lemerinë Bima forcon sistemin e metalothioninës, heq metalet toksike nga trupi, forcon…