Me muzikë të fuqizojmë sistemin tonë imunitar

Me muzikë të fuqizojmë sistemin tonë imunitar  Zakonisht kur ne flasim për sistemin imunitar, mendojmë ushqimin, çajrat, vitaminat…Por muzika është…

Kirurgu luan në piano, para se të kryejë operacionin e syve

Kirurgu luan në piano, para se të kryejë operacionin e syve Efekti i muzikës klasike të luajtur live në sallën…

Muzika e Moxartit dhe e Shtrausit ulin presionin e gjakut dhe relaksojnë enët e gjakut

Muzika e Moxartit dhe e Shtrausit ulin presionin e gjakut dhe relaksojnë enët e gjakut Ka qenë e njohur për…

Muzika zgjeron enët e gjakut, prodhon oksidin nitrik

Shkencëtarët: Po kërkojmë  receta jo-farmakologjike dhe mendojmë se e kemi gjetur: Është Muzika!  Nga David Mcnamee Muzika mund të përmirësojë…

Muzika, kodi i shërimit të kujtesës

Hulumtuesit po provojnë nëse muzika mund të përdoret për të nxitur zonat e dëmtuara të trurit Dr. Molnar-Szakacs raporton se…

Muzika klasike, terapi për trurin e fëmijëve

Pushteti i muzikës mbi mendjenKur lind një fëmijë, ai ka miliarda qeliza të trurit. Ndërsa foshnja zhvillohet, ato qeliza të…