Dr. Levy: Kalciumi, ushqyes toksik, dëmton zemrën

Studimet: 500 mg shtesë kalciumi në ditë, rrit 30% rrezikun për infarkt Shtesat me kalcium me shumë se në kocka,…

Dr. Thomas Levy tregon: Rezultati befasues me Vitaminë C intravenoze për embolizmin pulmonar

  Kardiologu amerikan tregon përvojën e tij gjatë udhëtimit në Kolumbi me një paciente të re me embolizëm pulmonar Si…

Kurimi i poliomielitit me klorur magnezi, maja e ajsbergut?

Magnezi dhe Vitamina C, të fuqishme si monoterapi në infeksione akute Komenti i Thomas E. Levy, MD, JD Shërbimi i…

Megadozat e Vitaminës C parandalojnë toksicitetin dentar

Intervistë me Dr. Thomas E. Levy, kardiolog dhe avokat i Vitaminës C për shëndet optimal ‘Çfarë më mësoi dentisti Huggins…

Dr. Thomas E. Levy: Intervista ekskluzive e një shkencëtari dhe kardiologu, për Shqipërinë

10 VJET JETË MË SHUMË PËR ZEMRËN. SI? Mirëse vini Dr. Levy! Është kënaqësi e veçantë e jona, t’ju kemi…